Wednesday, August 27, 2008

Lucky Number

F: Uncle, Proton Edar Desa Tun Razak pergi ka, dekat jalan Alam Damai sana?
U: Yes yes, masuk.
...

U: Keleta ada losak ka?
F: Ha'ah, pakai tak sampai sebulan dah rosak. Saya hantar servis sana, ni mau pergi amek.
U: Tak sampai sebulan ah, wahhh. Ini Ploton ah, kualiti talak ah.
F: Itu lah pasal, tengah drive skali dia mati pulak.
U: Itu macam ka? Manyak bahaya woo.
F: What to do, bad luck lah saya.
U: Lu talak ong la saya ingat, tapi tak apa. Manatau itu keleta punya nombor boleh menang besar punya. Itu jam, boleh guna duit itu buat bayar keleta la!

You crack me up Uncle, thanks for the joke (though he was deadly serious about it). So, 0389 can win big ah tomorrow, anyone willing to give a try?

5 comments:

aishah said...

we'll see. haha.

aishah said...
This comment has been removed by the author.
Miss Aida said...

Tell me if it does.

Just out of curiousity's sake. :)

The Banker said...

no one willing to gv it a shot yet?

|1f34|-|1r3 said...

aku baru check result..xde beb...smpt lg kalau next draw ni...